Tack till en läsare, sorgligt besked och allvarliga saker

6

Hej, svejs! Medans jag väntade på att datorn skulle starta upp nu, satt jag och tittade ut genom fönstret på träden som börjar skifta färg. När jag var ute och gick, tidigare idag, kände jag att jag faktiskt längtar efter att det ska bli ännu mer höst. Då tänker jag på såna där soliga dagar med alldeles hög och klar, lite kylig, luft och träd som skiftar i massor med färger. September har ju varit ovanligt varm och solig, tycker jag, och jag är väldigt tacksam över att jag är hemma och kan utnyttja det vackra vädret.

Efter förra veckans blogginlägg fick jag en kommentar från “Anna” som jag vill tacka lite extra för. Hon skrev att hon spontant tyckte att jag skulle tacka nej till att jobba i kök igen och ja till att jobba i affär. Det var verkligen en superbra ögonöppnare, för det fick mig att komma ihåg att jag faktiskt kan välja hur jag vill göra. I tankarna hade jag liksom fastnat i gammalt tänkesätt att jag, självklart, måste tacka ja när jag har fått ett erbjudande om att jobba som vikarie i kök. Men jag vill ju inte dit igen! Så nu har jag tackat nej till det och när jag hade gjort det kände jag en sån otrolig lättnad. Hur det blir med jobb i affären får jag se lite längre fram. Så tack Anna!

Bildkälla: Bev Sykes, flickr.com

I torsdags var jag på Kreativ Helhet och fick min tarotläggning för året som kommer. Det blir ju alltid lite på ett ungefär, förstås, för andevärlden har ju ganska svårt för det här med tid. Den finns ju inte där de befinner sig. Nåja, besöket var jätteintressant och Annelie, som la korten, gav mig lite att fundera på. Det verkar som, om nu tiden stämmer, att jag kommer veta i början på nästa år, hur min framtida försörjning ska se ut. Jag har fått höra tidigare, av flera olika mediala personer, att jag ska hjälpa andra människor och det sa även hon. Exakt hur det ska se ut är nog det jag kommer att veta efter årsskiftet. Själv tror jag att det kommer att handla om mat/kost på något sätt. Hon såg att jag kommer att ge ut, vad som verkade vara, nån form av kokbok så småningom! Superspännande! När hon sa det kom jag ihåg att någon annan också har sagt det vid något tidigare tillfälle.

Allt såg väldigt bra ut och det enda som kan röra till det hela är mitt eget huvud och att jag kanske tänker för mycket emellanåt. Jag ska använda naturen för att “hålla ordning” på mig själv och be mina guider om hjälp om det blir för körigt (annars också förstås). Jag kommer att hitta något som hjälper mig att klara mig ekonomiskt medan jag har a-kassa (för den kommer att vara pytteliten när den väl kommer sen) och jag kan tänka mig att det är det här med matlådorna på nåt sätt. Precis på slutet frågade jag om hon kunde se vad som har hänt med Kapten. Nästan direkt sa hon att hon såg att han är död. Han har dött i skogen någonstans och hon upplevde det som att något brustit inne i kroppen på honom. Han blev inte tagen av nåt djur eller så och han dog väldigt snabbt. Hon sa att han egentligen hade velat dö hemma, men nu blev det inte så och det känns ju väldigt sorgligt. Men jag tror det är som jag skrev en annan gång, att mamma tar hand om honom nu på andra sidan.

Nu kan han springa fritt på andra sidan och mamma har en katt att gosa med!

Jag frågade om Gandalf också för jag tycker ju att han vill sitta i mitt knä mycket mer nu än vad han har gjort förut. Hon upplevde det som att han vill ge mig healing och jag är så van vid att det är jag som ger till andra, så jag blev förvånad över det. Men det är ju väldigt snällt av honom, så nu blir jag inte lika irriterad längre när han vill hoppa upp i mitt knä. 😀 Hon tyckte att jag ska försöka lyssna på honom och se om jag kan uppfatta om han har saker han vill tala om för mig. Jag har märkt att han lyssnar på mig, så då borde ju jag lyssna på honom också. Får se om jag kan klara av att uppfatta vad han vill säga. Hon sa att han är väl medveten om att Kapten är på andra sidan.

På tal om kost, hälsa och sånt, läste jag en sak i veckan som gjorde mig riktigt bedrövad, först, är nog bäst att skriva. Jag följer Anthony Williams (Medical Medium) i sociala medier och han lägger, med jämna mellanrum, upp podcasts om just kost och hälsa och hur vi kan bli friskare. I veckan lade han upp en som faktiskt var riktigt skrämmande. Jag har inte lyssnat på den själv, men en tjej i en fb-grupp jag är med i har transkriberat delar av den. Vår natur är oerhört mer nedsmutsad än vad vi vet om, och den förgiftas av så kallade chemtrails (jag vet inte om det finns ett svenskt ord för det). Så här säger Anthony om dem: “Den röda algblomningen kommer att bli allt mer vanlig i framtiden. Den beror på att chemtrails som innehåller kemikaliesoppor (avfallsprodukter från den privata kemiska industrin) sprayas dygnet runt från flygplan. I dessa gamla kemikalier så frodas muterade giftiga bakterier, mögel, svampar och alger, för de anpassar sig till den giftiga miljön. Världens regeringar kan inte göra något åt chemtrails, för dessa företag står över lagen. Flygledartornen ignorerar dem. Spirit sa tidigt till Anthony: “The man poison club is an evil machine.” Vår himmel är inte längre blå, som den var förr. Det kommer att bli värre och värre över tid.”

Bild på bofink lånad från Wikipedia

Dessa chemtrails ser ut som kondensstrimmor efter flygplan, men ligger kvar mycket längre i luften. “Vanliga” kondensstrimmor försvinner relativt snabbt. Det är de här chemtrailsen som orsakar en massa fiskdöd, bi-/insektsdöd och fågeldöd. Ibland hittar de massor med döda fåglar på ett och samma ställe och det beror på att de har flugit in i ett sånt här giftmoln. Många säger att det här är en konspirationsteori och att det är “foliehattar” som tror på sånt, men det är alltså, i allra högsta grad, verkligt.

Kanske bäst att skriva att jag verkligen tror på det Anthony säger, men jag kan, så klart, inte bevisa att han har rätt. Den här informationen, som är mycket mer allvarlig än den han har delat med sig av innan, är så klart kontroversiell och man undrar hur länge han kommer att få prata fritt. Han säger att han redan nu blir censurerad och att bitar klipps bort ur hans poddar. Just den här podden är bara ocensurerad (än så länge) på Apple Podcasts.

Det jag kände när jag läste det här (det blev en stor diskussion om den i gruppen jag är med i) var först hopplöshet. Han har sett hur bin, fåglar, fjärilar, trollsländor och fiskar dör i stora mängder på grund av alla gifter och frågan är väl om de kommer att finnas alls i framtiden. Känslan blev att det inte är så mycket mening med nåt om vår värld ändå blir totalt förgiftad av dessa industrier och myndigheterna fullständigt tycks blunda för det. Men så tänkte jag om. Vad jag har förstått så har Anthony inte presenterat någon lösning på problemen, men han säger så här: “Din kropp behöver veta att du har koll på vad som händer och att du vill hjälpa den och jobba tillsammans med den. Din kropp behöver hjälp och du behöver veta sanningen, men många människor blir distraherade av felinformation från andra källor.” När nu sanningen börjar komma fram, hoppas jag att vi vanliga människor börjar reagera på det här och protestera. Ofta är ju det effektivare än vad myndigheterna kan åstadkomma.

Bildkälla: AwesomeSA, flickr.com

Efter mitt besök på Kreativ Helhet, tänkte jag att om jag nu kan hjälpa människor att bli friskare, genom kosten, så kan det vara ett sätt att även hjälpa jorden. Alla vi som lever här har valt att vara här just precis nu och vi är alla otroligt viktiga. Jag tror att vi står inför ett sorts vägskäl där vi kan välja om jorden kommer att vara en underbar eller förskräcklig plats att leva på i framtiden. När jag tänker så, och tänker att mitt bidrag, hur litet det än kan tyckas vara, faktiskt kan göra skillnad känns allt mycket bättre. Nu hoppas jag ingen tror att jag menar att just jag är mycket viktigare än någon annan, för det är inte det jag menar. ALLA är exakt lika viktiga och vi har en stor uppgift framför oss för att förbättra jorden.

Så det är väl lika bra att vi alla sträcker på oss och känner vårt enorma värde och hur behövda vi är. Vi har valt det här och garanterat sett fram emot det när vi gjorde våra livsplaner på andra sidan! Fantastiskt, eller hur! Ha det gott!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Katarina den

  ???
  ??? Hmm ja.. med tanke på det du skrev, bla ”fartränder i luften”, kemikaliesoppor etc så vill jag hinta det med det LadyCasha skrev nu den 25sep 2020…

  Månaden närmar sig sitt slut. I nästa vecka är det en fullmåne i Vädurens tecken och den turbulens som många siat om står nu inte bara för dörren utan håller på att kliva över tröskeln. Vi har några extra intensiva veckor och månader framför oss – inte bara med tanke på 2020 utan kanske också under hela vår livstid. 
  Det är viktigare än någonsin att vara förankrad i sig själv.
  Att inte låta den skräck och panik, den vrede och det hat, den oförsonlighet och andliga brist som vi ser idag påverka oss och låta oss dras med. Vi kan vara medvetna om att det finns, men vi behöver inte vara en del av det. Vi behöver inte mata oss med nyheter och rapporteringar i media som bara göder vår egen negativitet, smyger sig på som ett gift. Det som verkligen är viktigt att veta får vi reda på ändå.
  Vad vi däremot behöver är att hålla vår egen energi på en hög nivå och att hålla i minnet den större bilden. Att se längre och bortom det som sker och synes ske. Att komma ihåg vad och vilka vi är. 

  —/—/—/—/—-//—-
  Ladyn skrev tidigare någonstans att folk skulle börja ställa krav, kräva saker och ting utav regeringar & ägare utav industrier, folk skulle inte längre nöja sig, utan bli allt mer medvetna om miljön.

  -/—-//—-/—/—
  Vidare vill jag påminna att det är flera saker vi kan tvinga/påverka världen dvs de som smutsar ned, de som bestämmer, de som äger fabriker etc..

  Hur många reningsverk har ”medicin förstörare” runt om i världen? Sverige har det inte överallt …

  Hur många kämpar & stöder de få forskare/ uppfinnare – att få plasten upp ur haven? &Micro plasten..

  Hur många kämpar & stöder de som vill få upp gifttunnorna från världshaven, tunnorna som blev dumpade.. såg en dokumentär om det för många år sedan.

  Vad heter ämnet som får tillsättas i all mat/ingredienser världen över, tex i mjöl utan att det skrivs i innehållsförteckningen. Det ligger bakom flera allergier, hjärt, cancer, inlärning, fortplantningen etc. Det pratades kort om det i en dokumentär som handlade om någonting annat, men det var det jag mindes efteråt att ha sett den.

  Giftiga saker som blev tillåtna igen när vi gick med i EU. Det fans också giftiga saker som blev förbjudna först när vi gick med i EU. Men de som blev tillåtna igen vid inträdet borde bli förbjudna igen, de flesta.

  Sop sorteringen bla den av plasten, indiska barn, indiska tonåringar som var hit till Sverige blev förskräckta över den dåliga plast sorteringen, de var enormt kunniga..

  ???

  • saharblevdetidag den

   Tack! Ja, många av de sjukdomar människor har beror på gifter vi har i kroppen. Det är det Anthony William upplyser om i sina böcker. Mycket av drt går att fixa med hjälp av kosten, som tur är. Vi har mycket att göra framöver, på alla plan! ❤

 2. Katarina den

  ? Yrkes titel ? Planetskötare ???

  För något år sedan använde sig Sommarlov på TV den titeln till alla sommarlovs tittare ? Vad vi kan göra för vår planet, för våran jord.

  & ?Barnen ääälskade den benämningen ?

  ?

  • saharblevdetidag den

   Planetskötare är en fantastisk titel! Det är jag gärna! ?

 3. Anna den

  Tack snälla du ? glad att det var till hjälp! ?

  Så oerhört ledsamt med din fina katt, nu får han vila i katthimlen ?

  • saharblevdetidag den

Lämna en tanke