Oj!

0

Hej, svejs! Men hoppla, hoppla, ett inlägg till den här helgen! Jomen, plötsligt händer det! 🙂 Jag kände bara att jag ville dela med mig av en sak som hände idag. Eller, kanske mer korrekt uttryckt, en insikt jag fick vid en meditation.

Jag har ju skrivit en del om attraktionslagen (lagen om spegling) och om hur man kan attrahera in saker man vill ha i sitt liv. De böcker jag nämnde i gårdagens inlägg, “E i kvadrat” och “E i kubik”, handlar delvis om hur man kan lära sig tro på de här sakerna och förstå att man skapar sin egen verklighet. Det finns övningar i båda böckerna som man kan göra för att se att saker och ting som man tänker på också manifesteras för en. Jag har skrivit om ett par övningar som jag har gjort, där jag lyckades “frambringa” gröna bilar och papegojor. De övningarna var superlätta och det jag tänkte på dök snabbt upp.

Eftersom jag vill förändra mitt liv, har jag ganska länge nu, jobbat på att attrahera in de saker som jag vill ha i det nya livet, men jag har ännu inte fått några resultat på den fronten. I böckerna finns det även såna övningar, där man ska attrahera in saker man vill ha, men de övningarna har inte lyckats för mig. En övning är att man ska dra till sig mynt. Tanken med den är att om man kan skapa mynt, kan man även skapa “större pengar”. Det är som att när det blir mer personligt, något som gäller mig, så händer ingenting. Jag förstår, självklart, att det här inte har något att göra med att det egentligen inte fungerar, för fungerar gör det, utan att jag på nåt sätt lägger hinder i vägen för mig själv. Jag har gått och funderat på vad det är som gör att jag stoppar mig, och bara de tankarna kan, i och för sig, göra att manifestationerna tar längre tid. Men jag har liksom inte kommit någon vart i mina tankar, så jag har insett att det nog sitter på ett djupare plan.

Bildkälla: Tim Geers, flickr.com

I morse kände jag att jag skulle sätta mig och meditera en stund och jag gjorde det med intentionen att få svar på mina frågor om varför jag stoppar mig själv. Jag bad både min själ, min skyddsängel och Gud om hjälp att förmedla svaren. Jag koncentrerade mig hårt och upprepade frågorna flera gånger för att inte distraheras av andra tankar. Efter en stund var det som det bubblade upp, fast väldigt lugnt, försiktigt och subtilt, ett påstående som sa: “Jag är inte värdig.” Och efter ett kort tag kom nästa påstående: “För att jag är kvinna!” Jag kände med en gång att det stämde och jag blev både ledsen och arg. Hela livet har jag haft svårt att se mitt eget värde och jag har bloggat om det tidigare. Jag vet att det här kommer från min uppfostran och även genom att jag har dragit till mig personer och händelser som stärker den här skeva uppfattningen om mig själv. Så när jag skriver att alla är lika mycket värda gäller det alla andra, men inte mig… 🙁

Jag satt kvar en stund i meditationen, lät tårarna rinna och ilskan ebba ut, och så försökte jag tänka mig att jag andades ut de här gamla föreställningarna. Jag bad också om hjälp med att fylla mig med ljus och kärlek och att jag i fortsättningen ska kunna undvika att se och läsa om saker och händelser som förminskar oss kvinnor. Sen är det förstås upp till mig att inte grotta ner mig i såna artiklar, som jag har gjort ibland, för de förstärker bara den gamla bilden av att jag inte är värd så mycket för att jag är kvinna. Mitt mantra nu får bli: “Jag ÄR värdig, FÖR ATT jag är kvinna!”

Bildkälla: Kreg Steppe, flickr.com

Just nu känner jag mig fylld av en väldigt bra känsla! Jag har varit i Gamla Linköping, älskar miljön där, fikat med en väninna och gått runt i affärerna en bra stund. Pratat en massa har vi också gjort förstås! 🙂 Det hände en lite rolig sak när vi satt och fikade. Det kom ett par damer för att slå sig ner vid bordet intill oss, och när de skulle sätta sig klingade det till på golvet. “Nu tappade du nåt.”, sa den ena kvinnan till den andra, och när jag tittade ner på golvet låg det ett mynt där. Det var ju inte till mig, men jag såg det som att jag nu är på väg åt rätt håll. Att jag börjar förstå att även jag är värd något! Alltså heja mig, och tack alla vägledare som gav mig svar!

Precis just nu känns allting gott så jag önskar er alla ett litet extra gottigt “Ha det gott” idag!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke