När änglarna är med!

6

Snodde med mig datorn upp till övervåningen i kväll! Maken har jagat idag, och varit ute precis hela dagen, så han sover nog vid tv:n snart i alla fall! Katterna sover just nu, så jag passar på att knattra en stund när de inte kräver min uppmärksamhet. 🙂

I mitt förra inlägg skrev jag om att jag fick en fin änglahälsning, i form av ett hjärta, när jag promenerade förra helgen. Faktum är att jag, de senaste två veckorna, har sett hjärtformen överallt och hela tiden. En del, som inte tror på änglar eller att de lämnar “spår” efter sig, hävdar att man ser, t ex hjärtan, för att man har börjat tänka på det och då noterar dem mer. Men där håller jag inte med riktigt. I vanliga fall ser jag något hjärta då och då, och när jag gör det brukar jag le och säga “tack för att ni är med mig”. Men nu har de verkligen varit överallt och hela tiden.

20151107_141602

Jag har förstått att det har varit av en anledning och nu i veckan fick jag förklaringen. Änglarna vet vad som kommer att hända i mitt liv, och de har förstås sett att det skulle bli lite rörigt för mig ett tag och ville visa mig sitt stöd och att de finns där. Min arbetsplats kommer att försvinna vid årsskiftet då skolan där jag jobbar flyttar till alldeles nybyggda lokaler. Kul, förstås, och på den nya skolan kommer det att bli ett tillagningskök så all mat lagas från grunden på plats. Det är ju såklart jättebra för matkvalitén, men sämre för mig. Min arbetsgivare kräver nu att man ska vara kock eller kokerska för att jobba i köket och den utbildningen har inte jag. De två tjänsterna i det nya köket är nu tillsatta och jag har blivit erbjuden en tjänst i ett annat skolkök.

Min spontana tanke vid erbjudandet var NEJ! Det är en betydligt större arbetsplats och det innebär resväg, tur och retur, på ca 5 mil per dag (inget konstigt i det, i och för sig, många åker mycket längre än så till sina jobb). Troligen är det stressigare där med mer folk och högre ljudvolym. Jag har inte tackat ja till tjänsten än utan ska besöka skolan på måndag för att bilda mig en uppfattning om hur det är där. Men mer stress, utökat ansvar och mer kontakter med människor är INTE vad jag önskar just nu.

Bildkälla: James Cridland, flickr.com

Bildkälla: James Cridland, flickr.com

Så tankarna snurrar i mitt huvud och jag har gjort många märkliga saker under den senaste veckan för att tankarna har varit någon annanstans. Stressen gör att jag har väldigt svårt att fokusera och affirmera det jag verkligen skulle vilja göra/utveckla. Men jag ber hela tiden änglarna om hjälp och jag ber dem lugna mitt sinne så jag kan “höra” vägledningen från dem. Jag har också känt behov av att meditera och samla mig. I torsdags kväll kände jag mig ganska uppgiven och väldigt vilsen, och då mediterade jag en stund och efter det kändes det något bättre. Jag blev mer lösningsorienterad och fick lite nya infallsvinklar på situationen.

2886288408_bf37fb4a93_o

På något sätt känns det som min intuition har stärkts och jag har känt på mig en del saker som sedan inträffat. Det tror jag kan ha att göra med att jag mer intensivt har bett om hjälp och att jag försöker lyssna inåt på svar. Dessutom fick jag ytterligare en idé om vad jag skulle kunna göra, via en person på jobbet i fredags. Så efter det kändes allt något bättre och jag är väldigt tacksam för all hjälp jag får av änglarna!

Den lösning som jag tänker mig just precis nu är nog något som många tycker är väldigt konstig, men jag säger inget om den förrän jag besökt skolan på måndag. Jag har lovat mig själv att jag verkligen ska känna vad som känns rätt, och inte låta förnuftet styra för mycket. Det kan verkligen leda en på villovägar ibland!! Ni som vill får gärna hålla tummarna för mig och be för att jag får tydlig vägledning och fattar ett beslut som blir riktigt bra i förlängningen! Tack för hjälpen och ha det gott alla!

2016-11-04-15-58-09

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Ingalill den

  Lycka till! Du får fina tecken!😇

  • saharblevdetidag den

   Tack!😊

 2. Emelie den

  Jag håller tummarna för dig ✊🏻 Lycka till ☺️

  • saharblevdetidag den

   Tack!❤

 3. Katarina den

  Tänker på dig och hoppas på att det blir bra för dig!

  • saharblevdetidag den

   Tack så mycket!❤

Lämna en tanke