Så lätt att glömma!

0

Ja, jag gör det verkligen hela tiden! Glömmer hur jag ska tänka alltså. Men jag vet ju också att det tar en väldig tid att ställa om tankebanorna i hjärnan. Man får vara glad att man kommer på sig själv i alla fall!

Jag har tidigare skrivit om att jag har en sjukdom i munnen som orsakas av att jag biter ihop käkarna när jag är stressad och jag pressar även upp tungan i gommen. Det här går ju att kontrollera på dagarna men jag gör det på nätterna också och då är det förstås svårare att styra. Men så i veckan kom jag på att jag kan förstås inte hålla på och tänka på att jag gör det, för som man tänker blir det ju. Alltså har jag börjat tänka (speciellt när jag kommer på mig själv med att vara spänd): “Jag har slutat pressa tungan mot gommen!” Och faktum är att det är bättre i munnen nu! Jag har haft jobbiga sår ett tag, men nu har de läkt. Hurra!

Sedan en tid tillbaka försöker jag med en “tankesak” till och det är ett mantra jag upprepar flera gånger varje dag. Jag känner att jag vill ha en förändring i mitt liv så jag tänker: “Jag har alla svar inom mig själv. Jag kan klart och tydligt se min framtid.” Det är inte alls en sanning ännu, men jag tror på att jag kommer att komma dit.

Allra effektivast för att attrahera den framtid/sak/situation man vill ha är att ha en tydlig affirmation som man även fyller med den känsla man vill ha inför det nya. Tyvärr har jag inte någon affirmation just nu så jag håller mig till mitt mantra så länge! Kan väl säga att det är tur för omgivningen är jag gör det här tyst för mig själv…

20151029_140422

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke