Att bota cancer (översättning klar)!

1

Hej, svejs! Oj vilken hjärtklappning jag fick nu när jag satte mig vid datorn. Inte för att det är så spännande att göra just det, utan för att jag drack kaffe precis innan. Jag håller på att minska på min kaffekonsumtion och det går väl rätt bra men lite av en kamp är det! Kommer nog ha svårt att avstå helt, men bara att minska ner tror jag är välgörande för min mage. Som ni ser av rubriken är jag färdig med översättningen av Teal Swans video om cancer. Mer om det lite längre ner.

Men eftersom det är måååånga ord i översättningen skriver jag inte så jättemycket annat idag. Annars orkar ni nog inte läsa alls! Ni som brukar läsa här kommer kanske ihåg att jag skrev om själstestet för ett tag sedan. Jag blev lite väl ivrig med det ett tag och ställde nog för många, och kanske konstiga, frågor. En frågeställning jag hade fick jag “ja” på, och blev jätteglad, men den visade sig rätt snart egentligen vara ett “nej”. Då blev jag väldigt besviken och tänkte att jag hade gått på något humbug och att själstestet egentligen inte alls fungerar. Jag tjurade ett par dagar men sen bestämde jag mig för att göra ett test genom att ställa frågor om sånt som jag inte kunde påverka. Till exempel om jag och en väninna skulle träffas och lite andra saker. Småsaker alltså, men alla de sakerna jag frågade om har stämt, så ja, kanske funkar ändå.

En sak jag har frågat om, som är lite läskigt, är om jag har mikroplaster i kroppen. Mikroplaster skrämmer mig rätt mycket så jag ville kolla och jag har ställt samma frågor fyra gånger och fått samma svar varje gång. Svaren har varit att jag har mikroplaster i kroppen och att de går att rensa ur (hur vet jag inte ännu). Jag har frågat om olika organ och jag har mikroplaster i levern, njurarna, mjälten, magsäcken, tarmarna och blodomloppet. Bukspottkörteln verkar vara förskonad från plast än så länge. Hjärtat får jag inget svar på, eller jag svajar lite när jag frågar om det, så jag vet inte riktigt. Men eftersom det verkar finnas i blodomloppet kanske de avsätts där så småningom. Läskigt som sjutton tycker jag! Ni som undrar vad jag svamlar om nu, och inte vet vad själstestet är, kan läsa om det här (klicka på “här” så kommer ni till mitt inlägg om det).

Så är det då den här videon som Teal Swan har gjort som har rubriken: “Cancer (Hur man botar cancer?)”. Jag tror att en del kan bli provocerade av det hon säger och det kan nog vara en del saker som är svåra att ta in. Översättningen är långt ifrån perfekt, och en del saker har jag varit rätt osäker på hur jag skulle översätta. Hon har ett ganska speciellt sätt att uttrycka sig på, och hon säger många ord. Just för att alla saker inte är lätta att förstå, har jag satt siffror före varje stycke och det är tidsangivelser för var i videon hon pratar om just de sakerna. Så om man läser och tycker det är jättekonstigt, det jag har skrivit, kan man spola fram i videon och lyssna på vad hon säger. Det kanske gör det hela mer begripligt. Ni som orkar läsa och lyssna får gärna påpeka om jag har gjort någon jättekonstig översättning så rättar jag till det. Det blev, till slut, sex A4-sidor med text så det är mycket att läsa. Om någon undrar vem Teal Swan är så är det bara att googla på henne för det finns mycket information att få. På youtube finns det mängder med videor som hon har gjort och jag har lyssnat på flera stycken (även haft med några i bloggen tidigare). Jag tycker hon har intressanta saker att säga. Klicka på “Bot mot cancer Teal Swan” här nedanför så kommer ni till texten.

Det var allt för den här gången! Ha det gott!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Pingback: Hälsa, träning, cancer och andra sjukdomar

Lämna en tanke