Gott Nytt År!

0

Hej svejs! Men ojsan, nu är det ju måndag helt plötsligt! Jag brukar oftast blogga på söndagar, men just nu är jag verkligen veckovill så det får bli några ord idag i stället för igår. Julen har passerat i lugnets tecken och även nyårsafton blir väldigt lugn. Vi kommer att fira hemma i myskläder och det är precis som vanligt och precis som vi vill ha det. Yngre sonen är fortfarande här, han åker nog tillbaka till Malmö till helgen, men äldre sonen åkte hem precis efter julhelgen. Härligt att få umgås med dem och se att de mår bra.

Jag har inte så jättemycket att skriva om idag. Lunken här hemma är väldigt lugn och det händer nästan ingenting. Jag läser, går promenader, lagar mat, bakar lite och löser korsord. Ungefär så, åker bara och handlar mat emellanåt. Sover rätt mycket gör jag också. Men så ska det nog vara just nu, jag vet att jag behöver vila och samla kraft inför allt som kommer att ske under 2019. Idag ska jag sätta mig och skriva ner vad jag har lärt mig av 2018 och hur jag vill att 2019 ska bli. Sen ska jag lägga det jag har skrivit i ett kuvert, klistra igen det och lägga undan det till nästa nyårsafton.

I veckan lästa jag ett blogginlägg som Helena-Magdalena Ivekrans har skrivit där man kan räkna ut hur året 2019 blir. Jag kan inte så mycket om numerologi, men jag räknade i alla fall ut “mitt” 2019 och jag fick siffran 5. Om det stämmer, och jag har räknat rätt, så blir det verkligen full fart nästa år! Bäst att hålla i sig tror jag! 🙂 Här är hennes inlägg om någon mer vill räkna lite.

 

Bildkälla: Blondinrikard Fröberg, flickr.com

Nu är det dags att starta dagen här och det ser ut att bli en vacker dag. Fem minus hos oss just nu och jag tror solen kommer att lysa när jag tar min promenad sen. Jag måste, förresten, köpa hem vitkål och fortsätta med mina kålomslag för foten och knät. Har slarvat nu under ledigheten och då blir det lite ont igen. Jag vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År och hoppas att ni får en trevlig nyårsafton. Sen tror vi på att 2019 blir ett alldeles fantastiskt år, eller hur?! Ha det gott!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke