God Jul och änglaklot

0

Hej svejs! Idag blir det inte så många ord skrivna för det är fortfarande mycket som ska fixas här hemma inför i morgon. Ni har säkert inte tid att läsa heller! 🙂 Vi ska bara vara fyra stycken här hos oss på julafton och det är rätt lagom tycker jag. Mina barn kommer sedan hit på juldagen. Supermysigt att få rå om dem lite!

Bildkälla: Mighty June, flickr.com

Jag följer Lorna Byrne (hon som kan se änglar) på facebook, och i veckan skrev hon att nu i juletid ser hon att änglarna som kommer ner till jorden lyser lite extra. Hon ser också att de bär på lysande klot som de sedan försiktigt, försiktigt placerar på alla hus. Vad kloten innehåller vet jag inte, men jag tänker mig kanske julefrid helt enkelt. I onsdags var det sista skoldagen på terminen och jag undrar om inte ett klot med julefrid placerades på skolan då. Helt plötsligt upplevde jag att det blev alldeles lugnt i byggnaden där jag jobbar (det var inga barn där just då, men alla energier blev jättelugna). När barnen sedan kom och åt var det så lugnt i matsalen att jag bara stod och tittade på barnen en stund. Lärarna sa att det hade varit ovanligt lugnt även på lektionerna. Ja, ja tror man inte på änglar så låter det ju konstigt alltihop men en lugn dag var det i alla fall!

Nu vill jag bara önska er alla en riktigt GOD JUL, men mycket härlig samvaro, god mat och kanske många julklappar för den som vill ha det! Ha det gott!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke