Nu ska här skapas!

0

Hej, svejs! Äsch, minimalt med blogglust idag… Kanske bara dumt att sätta sig här och försöka knattra ihop något? Jag provar att svamla en stund får vi se om det blir något publicerbart av det. Känner mig lite trött idag för jag har sovit illa ett par nätter. Vet inte om det beror på att jag har haft Gandalf i sängen. Katterna är inne mer ju mer höst- och vinterlikt det blir, och då vill de gärna sova i min säng. Många gillar att ha sina husdjur i sängen, men det gör inte jag. Tror att det är han som har stört min sömn de här nätterna. Tyvärr behöver vi ha sovrumsdörren öppen så vi hör om nån av hundarna behöver ut på natten (händer inte ofta, men det händer), så det är som det är.

Gandalf

Veckan som har gått har varit rätt intensiv, jobbmässigt, så det känns inte som jag har hunnit fundera på så många saker. Huvudet har varit fullt med jobb, helt enkelt! Hade besök av en kollega en stund på förmiddagen i tisdags. De hade studiedag på skolan där hon jobbar och hon hade aldrig varit i “mitt” kök så då kom hon en sväng. Jättetrevligt! På tisdag har vi studiedag, så då ska jag hälsa på henne och ta en snabb fika innan hon börjar jobba. Bakade havrefrallor nu på förmiddagen, som jag tänkte ta med då. De blev rätt bra, lite kompakta kanske, men smaken var bra. Receptet hittade jag här.

Mina funderingar omkring min framtid, som jag har tjatat lite om i tidigare inlägg, har varit ganska lugna under veckan. Har, som sagt, inte hunnit tänka så mycket. Visst finns det tanketid på kvällarna, men jag har känt mig lite trött så det har blivit mycket slö-surfande vid datorn. Jag kan verkligen få dåligt samvete när jag bara sitter där utan att göra någon som helst nytta. Bland annat följer jag några bloggar (fem stycken tror jag det är) och jag kan tänka att jag sitter och läser om vad andra människor gör utan att ta tag i mitt eget liv. Så klart förstår jag att det är en sorts flykt eftersom jag känner mig lite vilsen just nu. Vet inte riktigt vart jag ska, så då gör jag ingenting i stället.

Fast det är inte bara skräp med att slö-surfa, ibland dyker det upp saker som man kan ha nytta av! Jag läser inte bara bloggar utan kollar en del på youtube också och senaste veckan råkade jag komma in på en ung amerikansk tjejs youtube-kanal. Eftersom det känns lite pinsamt att jag kollar på hennes kanal (jag är DEFINITIVT inte i målgruppen…) så skriver jag inte hennes namn. Hon är dock en väldigt positiv person, och fängslande på nåt konstigt sätt, så hos henne fick jag ett tips faktiskt. I ett klipp visade hon en “vision board” hon hade gjort för hur hon vill att hennes framtid ska se ut. Jag vet att jag har skrivit om vision board (finns tyvärr inget bra svenskt namn, “önsketavla” kanske) för länge sedan, men jag har aldrig gjort någon själv. Men nu ska det banne mig bli av! Innan jag började blogga idag skrev jag ut ett par bilder jag ska använda mig av.

Bild ärligt stulen från nätet!

Jag ska även kolla igenom lite tidningar och se om jag kan hitta några lämpliga bilder och sen blir det till att klippa och klistra och göra en tavla med bilder som kan representera det jag vill uppnå. Tavlan ska jag sätta så jag kan se den ofta. Jag tänker att det är en bra strategi eftersom jag famlar lite efter detaljerna i min framtid. Som det känns precis just nu, ligger nog min grundplan kvar, men det blir kanske en liten tvist på den. Med hjälp av tavlan med de övergripande önskningarna hoppas jag att detaljerna klarnar med tiden. Bland annat kommer jag att sätta upp den här checken från Universum som jag har skrivit ut. Om man scrollar ner på sidan i länken, kan man välja språk och få den på svenska om man vill. Där kan man fylla i den summa man önskar sig och när man vill ha den. Sen måste man tro på att det blir verklighet! 😉

I kväll, om jag orkar innan jag somnar, ska jag börja att läsa om Lorna Byrnes bok “Love from Heaven” som, bland annat, innehåller en övning där man under sju dagar tränar på att öka kärleken till sig själv. Tror jag kan behöva det just nu! Ha det gott!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke