Några saker alla kanske inte vet om mig

0

Hej, svejs! Jag blev lite inspirerad av Vivis inlägg i veckan om att göra en lista på saker som alla inte vet om ens person. Min lista blev på 13 punkter:

 1. Jag utbildade mig till flyglotta på 80-talet. Utbildningen var på två veckor på Bunge, Gotland, och det var två väldigt roliga veckor. Anledning till att jag ville bli lotta var att jag var orolig för framtiden och ville kunna göra en insats i händelse av krig. Har dock inte varit aktiv sedan barnen föddes.
 2. Jag älskar musiken i filmen “Sound of music”! Kanske lite skämskudde på den…
 3. Trots att jag blir 56 år i år har jag fortfarande inte hittat min rätta plats i livet eller mitt riktiga “hemma”. Sökandet fortsätter!
 4. Shopping är bland det tråkigaste jag vet (kanske ingen överraskning direkt)!
 5. På 80-talet gick jag kurs i stepp-dans under ett par år. Blev aldrig speciellt bra på det men kul var det!
 6. Älskar chips! Min stora last i livet! Trots att jag, i stort, är lchf:are kommer jag aldrig att ge upp chipsen! Försöker dock begränsa mig till att bara äta dem en gång i månaden ungefär.
 7. Jag gillar verkligen att vara för mig själv.
 8. Brodera och virka tycker jag är roligt och bra avkoppling.
 9. Jag är rätt duktig på att sy.
 10. Champagne ska ju vara så fantastiskt gott men det gillar jag inte alls!
 11. Jag skulle gärna vilja kunna spela nåt instrument. Piano kanske?
 12. Jag hatar verkligen att känna mig osäker och att inte veta hur saker och ting fungerar.
 13. Jag älskar att dansa men gör det aldrig nu för tiden. Dumt egentligen, kanske borde gå en buggkurs!

Ja, det var några saker om mig! Jag ska inte hålla på och tjata om min mammas situation, men jag kan inte låta bli att dela en video som jag såg på facebook i veckan. I den berättar en kvinna om en studie som gjorts på över 10 000 personer, för att undersöka vilka faktorer som gör att man lever länge. Det som visade sig vara allra, allra viktigast är att man umgås med andra människor. Hela talet är på 16 minuter och på engelska, men inte svårt att förstå. Ungefär 6,21 minuter in i talet redovisar hon staplar för vad som påverkar överlevnadsmöjligheter mest. När man ser och hör sånt, inser man att dagens äldrevanvård, där gamla isoleras i sina hem, verkligen bidrar till att de riskerar att dö i förtid. Bedrövligt!

Nähä, nu ska jag ta tag i söndagen här! Ha det gott!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke